• 0
  • درب اتاق تاسیسات


    درب اتاق تاسیساتی چیست؟

    در اکثر ساختمان های تجاری و اداری، کارگاه ها، کارخانه ها، مجتمع های مسکونی و ... اتاقک هایی جهت نگهداری و حفظ تاسیسات ساختمانی وجود دارد. درب ورودی این اتاق ها باید ضد حریق باشند و بتوانند از تجهیزات داخل آن به خوبی محافظت نمایند. به درب هایی که برای اتاق های تاسیساتی و یا اتاق های کنترل نصب می شود، درب تاسیساتی گفته می شود. درب اتاق تاسیسات باید به سمت بیرون باز شود این اصل جهت حفظ نکات ایمنی در هنگام بروز حادثه و آتش سوزی بسیار مهم می باشد.


    کاربرد درب تاسیساتی

    درب های تاسیساتی برای نصب به عنوان درب اتاق های سرور، درب اتاق باطری، اتاق کنترل، اتاق تاسیسات برقی،اتاق تاسیسات آسانسور، اتاق نگهداری مواد شیمیایی و اشتعال زا، اتاق تاسیسات مکانیکی، اتاق دیتاسنترها و ... کاربری دارد.


    ویژگی درب های تاسیساتی

    درب های تاسیسات باید دو ویژگی مهم را دارا باشند:

    1- درب های تاسیساتی باید ضد حریق باشند. این درب ها  توانایی تحمل حداقل یک ساعت اتش سوزی را باید داشته باشند. همچنین باید بتوانند از نشت گاز و یا انتشار آتش از بیرون به داخل اتاق و یا برعکس جلوگیری نمایند. (درب ضد حریق)

    2-دربهای تاسیساتی باید برای اتاق کنترل و یا تاسیسات ایمنی لازم را ایجاد نمایند تا تردد برای همه ی افراد میسر نباشد. 


    انواع درب های تاسیساتی

    1-درب تاسیساتی شیشه ای:  این درب ها از شیشه ی تقویت شده ساخته شده اند که بسیار مقاوم و نشکن می باشند. مزیت این درب ها امکان ورود نور طبیعی به داخل اتاق و داشتن دید از بیرون می باشد.

    2-درب تاسیساتی فلزی: درب های فلزی از مقاوم ترین نوع این درب ها هستند که معمولا با رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشش داده می شوند. این درب ها از لحاظ امنیت و مقاومت بر دیگر درب ها ارجحیت دارند و برای اتاق های با حساسی بالا بسیار مناسبند.

    3-درب تاسیساتی شیشه ای فلزی: این درب ها از ترکیب شیشه و فلز ساخته می شوند و از لحاظ زیبایی و بصری از دیگر درب ها برتری دارند. این درب ها برای محیط های تجاری بسیار مناسبند.

    4- درب تاسیساتی اتوماتیک: درب های تاسیساتی اتوماتیک به صورت خودکار و بدون دخالت دست باز و بسته می شوند. این درب ها برای مکان هایی با تردد بالا بسیار مناسبند.


    مزایای درب های تاسیساتی

    اولین ویژگی و مزیت درب های تاسیساتی تامین امنیت برای اتاق تاسیسات و تجهیزات درون آن می باشد. این درب ها تردد آسان و سریع را برای افراد ایجاد می نمایند. نگهداری درب های تاسیساتی بسیار آسان بوده و نیاز به مراقبت خاصی ندارند از طرفی طول عمر بالایی داشته و به خوبی از اتاق تاسیسات محافظت می نمایند.


    خرید و سفارش درب تاسیساتی

    قبل از انتخاب و سفارش درب تاسیساتی باید با کارشناسان مربوطه درباره ی محل اتاق، میزان حساسیت و کاربری آن بررسی لازم را انجام دهید سپس به موارد زیر جهت انتخاب توجه نمایید:

    1-ابعاد درب تاسیساتی: با توجه به نوع کارایی اتاق تاسیسات، اینکه فقط محل عبورو مرور افراد است یا گاهی به فضای مناسب جهت رفت و آمد ماشین آلات نیاز دارد، توجه نمایید. اندازه ی ابعاد درب را با توجه به اندازه ی چهارچوب می توانید اندازه گیری نمایید.

    2-جهت باز شوی درب تاسیساتی: درب تاسیساتی در حالت استاندارد و ایمن باید به بیرون باز شود تا در مواقع بروز حادثه یا آتش سوزی فرد داخل اتاق بتواند به سرعت از اتاق خارج شود. اما در مواردی به علت محدودیت های فضایی و مکانی مجبور به اجرای درب به صورت داخل باز شو می شویم.

    3-قفل درب تاسیساتی: مورد دیگر انتخاب نوع قفل برای درب تاسیساتی است که به میزان حساسیت اتاق بر می گردد. در ساده ترین حالت از قفل های مکانیکی با کلید های کامپیوتری استفاده می شود. اما در مواقعی که امنیت اتاق و کنترل رفت و آمد در آن از اهمیت بالاتری برخوردار است می تواند از قفل های الکترونیکی استفاده کرد تا بتوان سابقه ی رفت و آمد افراد را کنترل نمود.

    4-چپ باز شوی درب و راست باز شوی درب: بسته محل قرار گیری درب و راحتی استفاده می توان یکی از موارد را برای جهت باز شوی درب انتخاب نمود.



    نمايش 0 تا 0 از 0 (0 صفحه)